Dagtour taxi Eindhoven


Privé dagtour taxi Eindhoven

Een dagtour Taxi Eindhoven is altijd een goed idee. Wilt u een gezellige dag uit naar familie of vrienden of zomaar ergens naartoe, zoals een museum of pretpark? DE TAXICENTRALE biedt u de mogelijkheid om een privé taxi te huren met chauffeur. Een ervaren chauffeur die u ophaalt en ook weer veilig thuis brengt. Aan de hand van uw wensen wordt een afspraak gemaakt voor een vaste dagprijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

DE TAXICENTRALE doet er alles aan om aan al uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Wilt u een leuke cadeaubon bestellen? Ook dat is mogelijk! Leg uw wensen voor, vanzelfsprekend kunnen wij u ook suggesties geven en u helpen om uw tour tot een voortreffelijke ervaring te maken. Mocht u een rolstoel nodig hebben, dan is deze tegen een kleine meerprijs te leveren. Ook kan uw chauffeur leuke foto's maken tegen een meerprijs.

Geniet van comfort en stijl tijdens uw reis. Onze ruime wagen kan vier passagiers vervoeren en biedt u veel beenruimte, comfortabele stoelen en een uitstekend uitzicht. Wilt u met nog meer mensen reizen? Dan biedt onze luxe negen persoons Mercedes Vito bus uitkomst.

Reserveer nu uw privé dagtour taxi Eindhoven

Image
Image
Zakelijke dagtour met DE TAXICENTRALE

Heeft u een (buitenlandse) zakelijke relatie op bezoek en wilt u die graag een bijzondere dag aanbieden? DE TAXICENTRALE biedt u de mogelijkheid een taxi te reserveren en uw relatie een fantastische dag te bezorgen in Eindhoven en omgeving. Een dag rondtoeren in Nederland is uiteraard ook mogelijk.

Uw relatie zal het zeker op prijs stellen de omgeving van Eindhoven in luxe te verkennen en een tour op het Nederlandse platteland te krijgen. Natuurlijk kan onze chauffeur stoppen bij het Evoluon of Philips Stadion, één van de bijzondere natuurparken bezoeken of een trip verzorgen door het stadshart van Eindhoven. Een perfecte manier om uw relatie eens even flink in de watten te leggen!

Laat uw gast genieten van comfort en stijl tijdens zijn of haar reis. De ruime wagen kan vier passagiers vervoeren en biedt comfortabele stoelen, veel beenruimte en een uitstekend uitzicht. Heeft u een groter gezelschap? Dan staat onze luxe Mercedes Vito bus klaar voor maximaal negen personen.

Reserveer nu uw zakelijke dagtour taxi Eindhoven

RESERVEER DIRECT UW DAGTOUR TAXI IN EINDHOVEN

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Eindhoven

(040) 287 4000