Zorg vervoer taxi Eindhoven

Zorg vervoer taxi Eindhoven en omgeving

Heeft u een zorg vervoer taxi nodig? DE TAXICENTRALE zorgt voor uitstekend vervoer op maat. Wij rijden voor diverse zorginstellingen en zijn ervaren met diverse doelgroepen. Zo vervoeren wij mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of mensen die extra zorg nodig hebben. Heeft u vervoer nodig naar de dagbesteding, een revalidatiecentrum, een activiteitencentrum, psychogeriatrische dagopvang of een medisch kinderdagverblijf? Wij zorgen tijdens onze rit voor rust, duidelijkheid en structuur en passen ons volledig aan aan de wensen en mogelijkheden van onze reizigers.

 

Zorg vervoer taxi Eindhoven nodig? 

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Eindhoven en omgeving

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Onze zorg staat voorop

DE TAXICENTRALE levert zorg vervoer op maat met een efficiënte, betrouwbare en professionele service. Daarbij is flexibiliteit maar ook stiptheid en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij geven onze reizigers dan ook de nodige aandacht en zorgen dat zij onderweg alle zorg krijgen die nodig is. Kwetsbare doelgroepen begeleiden wij goed. Wij zorgen voor stabiliteit en een vertrouwd gevoel. Met onze jarenlange ervaring in zorg vervoer weten wij hoe belangrijk betrokkenheid, rust en aandacht onderweg zijn. Met onze service ontzorgen wij u zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.


Reserveer nu uw zorg vervoer taxi Eindhoven en omgeving

 

Ziekenvervoer met de zorg vervoer taxi Eindhoven en omgeving

Heeft u vervoer nodig naar het ziekenhuis of een medisch specialist in verband met een medische behandeling? Indien u zittend vervoerd kunt worden zorgt DE TAXICENTRALE voor het juiste vervoer op maat. Uiteraard staat daarbij altijd onze service aan u voorop. Ook als u wat ouder bent en regelmatig taxi vervoer nodig heeft helpen wij u graag veilig onderweg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over uw aanvraag van zorg vervoer, taxivervoer voor ouderen of zittend ziekenvervoer.

Vervoermachtiging ziektekostenverzekering

Wilt u graag een vervoermachtiging regelen om die bij uw eerste vervoersaanvraag te kunnen overleggen? Die kunt u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Daarmee krijgt u de reiskosten die u via onze zorg vervoer taxi Eindhoven maakt in sommige gevallen vergoed vanuit uw basis ziektekosten verzekering.

 

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN EINDHOVEN

DE TAXICENTRA Privé taxi Eindhoven

(040) 287 4000

 

 

Heeft u onze zorg vervoer taxi Eindhoven nodig in de regio van Eindhoven?