Taxi in Veldhoven

Taxi in Veldhoven

Zoekt u naar een taxi in Veldhoven? Met DE TAXICENTRALE kunt u rekenen op een veilige rit in een frisse en schone wagen en een ervaren en professionele chauffeur. U kunt onze taxi in Veldhoven regelen voor een privé rit maar ook voor zakelijk vervoer. Wilt u graag naar de luchthaven? Dan brengen wij u graag, of het nu naar Eindhoven, Schiphol, Brussel of Düsseldorf is. Wilt u graag met een groep mensen op pad of heeft u zorg vervoer nodig? Ook dan kunt u terecht bij DE TAXICENTRALE. U kunt bij ons boeken tegen voordelige tarieven.

Image

Taxi nodig in Veldhoven? 

Regel hier uw taxi in Veldhoven

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Veldhoven

DE TAXICENTRALE haalt u graag op en brengt u graag naar uw bestemming voor een privé rit met een ervaren chauffeur. Wilt u naar familie of vrienden, gaat u naar een feest of is er een andere gelegenheid voor privé taxi vervoer? Wij vervoeren u snel en professioneel. Ook voor een dagtour in de (wijde) regio rond Veldhoven of voor zorg vervoer kunt u bij ons een taxi bestellen. Uiteraard zorgen wij voor een nette wagen en wordt u netjes op tijd gehaald en gebracht.

Reserveer nu uw privé taxi in Veldhoven

Zakelijke taxi in Veldhoven

Wilt u een zakelijke taxi in Veldhoven inschakelen voor ritten die u op regelmatige basis maakt? DE TAXICENTRALE is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in en rond Eindhoven en Veldhoven. Natuurlijk kunt u bij ons op rekening rijden, waarheen u ook wordt vervoerd. Onze chauffeurs spreken Engels en zijn servicegericht. Zowel u als uw relaties kunnen vanzelfsprekend een nette wagen verwachten met een correcte chauffeur.

Reserveer nu uw zakelijke taxi in Veldhoven

Luchthaven taxi in Veldhoven

Gaat u op zakenreis met het vliegtuig of wilt u op vakantie vanaf een luchthaven in binnen- of buitenland? Met DE TAXICENTRALE bent u verzekerd van een prettige rit. Uiteraard houden wij uw vluchtgegevens goed in de gaten zodat u voldoende tijd over heeft om in alle rust uw reis te starten. Wij kunnen u zowel halen als brengen, laat ons gerust weten wat uw behoeften zijn en wij zorgen voor een aangename rit.

Reserveer nu uw luchthaven taxi Veldhoven

Busvervoer of groepsvervoer in Veldhoven

Heeft u een taxi nodig voor een grotere groep mensen? Bij DE TAXICENTRALE kunt u een bus reserveren tot negen personen. Ideaal als u met een groep vrienden of familie op stap wilt voor een leuke dag in bijvoorbeeld een pretpark. Ook wordt onze Mercedes Vito bus ingezet voor zakelijke groepsreizen. Dat kan zijn voor een personeelsfeestje, maar natuurlijk ook vervoer voor gasten of medewerkers met een meer zakelijke bestemming zoals een vergadering of een ander soort bijeenkomst.

Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Veldhoven

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN VELDHOVEN

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Veldhoven

(040) 287 4000