Taxi in Helmond

Taxi in Helmond

Bent u op zoek naar een taxi in Helmond? DE TAXICENTRALE biedt een uitstekende service tegen een betaalbaar tarief. Onze chauffeurs rijden in een nette wagen en zorgen er voor dat uw rit optimaal verloopt. Ze kennen de omgeving van Helmond en Eindhoven en omgeving op hun duimpje en weten iedere bestemming met de juiste route te vinden.

Heeft u een privé taxi nodig voor een klein of wat groter gezelschap? Wij vervoeren u graag met onze reguliere taxi of een taxi bus. Als u een taxi in Helmond nodig heeft voor zorg vervoer regelen wij graag vervoer op maat. Wilt u graag naar de luchthaven vervoerd worden of daar opgehaald worden? Ook dan staan we graag voor u klaar. Zakelijke klanten kunnen bij ons tevens op rekening rijden. Vraag daarvoor naar de voorwaarden.

Image

Taxi in Helmond nodig? 

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Helmond

Bel nu 

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Helmond

Wilt u een taxi boeken voor privé vervoer in Helmond en omstreken? Dan zorgen wij voor de juiste wagen. Wij kunnen zowel kleine gezelschappen als grotere groepen tot negen personen vervoeren. Wilt u graag naar een attractiepark gebracht worden, van het café naar huis of gezellig naar een restaurant? Wij staan direct voor u klaar. Ook voor zorg vervoer kunt u ons inschakelen, net zoals voor luchthaven vervoer.

Reserveer nu uw privé taxi in Helmond

Zakelijke taxi in Helmond

Wilt u graag uw medewerkers of zakelijke relaties laten vervoeren door een taxi? DE TAXICENTRALE zorgt voor een service gerichte rit in een nette wagen. Als u regelmatig een taxi nodig heeft voor uw klanten of voor uzelf kunt u bovendien een taxi op rekening bestellen. Heeft u eenmalig vervoer nodig naar de luchthaven of wilt u een dagtour boeken voor een gast? Ook dan staan wij altijd voor u klaar. Onze chauffeurs zijn service gericht en spreken Engels.

Reserveer nu uw zakelijke taxi in Helmond

Luchthaven taxi in Helmond

Bij DE TAXICENTRALE kunt u ook terecht voor vervoer naar een luchthaven in binnen- en buitenland. Maakt u een zakenreis of gaat u op vakantie? Wij zorgen er voor dat u uitgerust aankomt op de luchthaven waarvandaan u vertrekt, zoals die in Eindhoven, Düsseldorf of Schiphol. Uiteraard halen wij ook uw gasten op van de luchthaven als u dat wilt. Wij houden altijd de betreffende vluchtgegevens in de gaten. Zo nemen wij u direct de zorg uit handen.

Reserveer nu uw luchthaven taxi in Helmond

Groepsvervoer of busvervoer in Helmond

Heeft u een taxi nodig voor een grotere groep mensen? Bij DE TAXICENTRALE kunt u een bus reserveren tot negen personen. Ideaal als u met een groep vrienden of familie op stap wilt voor een leuke dag in bijvoorbeeld een pretpark. Ook wordt onze Mercedes Vito bus ingezet voor zakelijke groepsreizen. Dat kan zijn voor een personeelsfeestje, maar natuurlijk ook vervoer voor gasten of medewerkers met een meer zakelijke bestemming zoals een vergadering of een ander soort bijeenkomst.

Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Helmond

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN HELMOND

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Helmond

(040) 287 4000