Eindhoven Airport Taxi

Eindhoven Airport taxi ervoer - Eindhoven en omstreken

Privé airport taxi vervoer in Eindhoven

Heeft u airport taxi vervoer nodig in de regio Eindhoven? DE TAXICENTRALE helpt u graag op weg. Niets is prettiger dan vervoerd te worden door een taxi en uw reis ontspannen te beginnen. Gaat u binnenkort op vakantie of maakt u een korte of lange reis naar het buitenland? Wij zorgen er voor dat u op tijd op de luchthaven aankomt. Airport vervoer met de taxi is ideaal. U hoeft niet naar een parkeerplek te zoeken en hoge kosten te betalen als u terugkomt.
Reserveer nu uw privé airport taxi vervoer

 

Zakelijk airport taxi vervoer in Eindhoven

Heeft u zakelijk airport taxi vervoer nodig voor uzelf of een zakenrelatie? Boek dan uw taxi naar de luchthaven bij DE TAXICENTRALE. Wij hanteren vaste scherpe tarieven, zonder verrassingen achteraf. Uiteraard kunt u op ons rekenen. Wij staan altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar.
Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt kiezen uit een reguliere taxi voor vier personen of een taxibus voor negen personen.
Reserveer nu uw zakelijk airport taxi vervoer

 

Heeft u airport taxi vervoer nodig in de regio van Eindhoven? DE TAXICENTRALE rijdt ook vanuit Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen, Someren, Asten, Helmond, Valkenswaard en Leende.

 

Populaire luchthavens

Taxi Eindhoven Airport
Taxi Schiphol Airport
Taxi Düsseldorf Airport
Taxi Brussel Airport

 

Veel gestelde vragen airport taxi vervoer in Eindhoven e.o.

Hoeveel personen mogen er mee in de taxi naar de luchthaven?

Wij vervoeren maximaal vier passagiers met onze reguliere taxi. Reist u met een grotere groep? Dan kunnen wij u vervoeren met onze bus voor negen personen.

Hoeveel bagage kan er mee?

U kunt in een standaard auto drie grote of vier kleine koffers meenemen. Uiteraard is er altijd genoeg ruimte voor handbagage, tenslotte kunt u dit tijdens de rit ook op schoot houden. Geef tijdens uw boeking aan hoeveel bagage u meeneemt, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Mag ik mijn kind op schoot houden?

In een taxi is een autostoeltje niet verplicht, dus u kunt eenvoudig uw kind op schoot meenemen. Kinderen ouder dan drie jaar mogen op de achterbank met de gordel vervoerd worden. Op de passagiersstoel mogen alleen kinderen vervoerd worden die langer zijn dan 1,35 m. Wilt u toch liever een autozitje? Geef dat dan aan bij uw reservering.

Hoe vind ik mijn chauffeur op de luchthaven?

Wij spreken een duidelijke afhaalplek af na uw reservering. Mochten we elkaar niet gelijk treffen, dan zijn wij mobiel bereikbaar.

Wat zijn de kosten voor vervoer naar de luchthaven?

Bekijk daarvoor onze tarieven en de voorwaarden op het reserveringsformulier

Wat gebeurt er bij vertraging?

Wij blijven op de hoogte van de vertrek- of aankomsttijd van uw vlucht en houden hier altijd rekening mee. Bij vertraging tijdens uw aankomst wachten wij op u (maximaal anderhalf uur)