Taxi in Asten

Taxi in Asten

Heeft u een taxi in Asten nodig voor een privé rit of een zakelijke dienst? DE TAXICENTRALE staat direct voor u klaar. Met een nette wagen en een servicegerichte chauffeur leveren wij een prima taxiservice tegen een uitstekende prijs. Onze chauffeurs rijden al jaren in Eindhoven en omgeving en kunnen ook in Asten direct uw bestemming vinden.

Of u nu met een klein gezelschap een taxi nodig heeft of met een wat grotere groep mensen, wij bieden u altijd een rit op maat. Ook als u zorg vervoer nodig heeft kunt u ons inschakelen. Gaat u binnenkort op reis en wilt u graag naar de luchthaven gebracht worden? Wij staan direct voor u klaar. Uiteraard rijden wij ook taxi ritten voor zakelijke klanten. Dat kan zelfs op rekening, vraag daarvoor naar de voorwaarden.

Image

Taxi in Asten nodig? 

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Asten

Bel nu 

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Asten

Heeft u een privé taxi nodig voor uzelf, een klein gezelschap of een wat grotere groep? Bij DE TAXICENTRALE kunt u vertrouwen op een veilige rit in een schone wagen, ook als u een dagtour wilt maken. Heeft u zorg vervoer nodig voor uzelf of een familielied? Ook dan kunt u ons altijd inschakelen. Als u op vakantie wilt met het vliegtuig en graag naar de luchthaven wordt gebracht zorgen wij er voor dat u op tijd arriveert.

Reserveer nu uw privé taxi in Asten

Zakelijke taxi in Asten

Heeft uw bedrijf op regelmatige basis een taxi in Asten nodig voor medewerkers of zakelijke relaties? Bij DE TAXICENTRALE kunt u een taxi op rekening bestellen. Ook als u eenmalig vervoer nodig heeft voor uw zakelijke relaties kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen uw gasten vervoeren naar de luchthaven en bieden tevens dagtours aan om hen de omgeving beter te laten kennen. Onze chauffeurs spreken Engels en zijn servicegericht.

Reserveer nu uw zakelijke taxi in Asten

Luchthaven taxi Asten

Zoekt u vervoer naar de luchthaven en wilt u graag een taxi bestellen in Asten? DE TAXICENTRALE brengt u graag naar uw bestemming. Of u nu vliegt vanuit het binnenland of daarbuiten, wij zorgen er voor dat u op tijd arriveert. Ook als u opgehaald dient te worden houden wij uw vluchtgegevens in de gaten. Uiteraard kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor luchthaven vervoer naar Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf.

Reserveer nu uw luchthaven taxi in Asten

Groepsvervoer of busvervoer in Asten

Bij DE TAXICENTRALE kunt u niet alleen een nette wagen reserveren, maar ook een bus voor maximaal negen personen. Handig als u met een groep wilt reizen en gezellig bij elkaar wilt zitten. Wij brengen u graag een naar leuke locatie zoals een attractiepark of dierentuin. Heeft u een bus nodig voor zakelijk vervoer? Onze chauffeurs vervoeren uw gasten of medewerkers graag naar de gekozen eindbestemming.

Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Asten

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN ASTEN

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Asten

(040) 287 4000