Taxi in Valkenswaard

Taxi in Valkenswaard

Bent u op zoek naar een taxi in Valkenswaard? DE TAXICENTRALE staat garant voor een veilige rit in een schone auto, met een professionele en ervaren chauffeur.

U kunt bij ons een taxi regelen voor een privé rit of een zakelijke rit in Valkenswaard. Wij rijden u ook graag met onze luchthaven taxi naar Schiphol, Düsseldorf en Eindhoven airport. Heeft u zorg vervoer nodig of wilt u met een groep op pad? Ook dan kunt u bij DE TAXICENTRALE een taxi boeken tegen voordelige tarieven.

Image

Taxi in Valkenswaard nodig? 

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Valkenswaard

Bel nu 

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Valkenswaard

Heeft u een taxi nodig voor een privé rit naar een bestemming in Valkenswaard of juist wat verder weg? DE TAXICENTRALE staat direct voor u klaar. Ook als u zorg vervoer nodig heeft regelen wij een luxe wagen die u netjes op tijd brengt of afhaalt. Wilt u graag een leuke dagtour boeken in de regio of ver daarbuiten, dan zijn wij ook inzetbaar, tegen een speciaal geldend tarief.

Reserveer nu uw privé taxi in Valkenswaard

Zakelijke taxi in Valkenswaard

Heeft u een zakelijke klant die vervoerd dient te worden naar de Luchthaven of een hotel? Wilt u graag een hele dag gebruik maken van onze chauffeursdiensten of heeft u zelf vervoer nodig naar een bijeenkomst? Bij DE TAXICENTRALE kunt u een zakelijke taxi regelen tegen uitstekende tarieven. Ook voor medewerkers die tijdelijk zelf niet kunnen rijden kunt u onze taxi inschakelen.

Reserveer nu uw zakelijke taxi in Valkenswaard

Luchthaven taxi in Valkenswaard

Gaat u op vakantie of heeft u een zakenrelatie die moet worden opgehaald van of gebracht naar een luchthaven in de buurt? Wij vervoeren u graag naar Schiphol, Düsseldorf, of Eindhoven. Natuurlijk zorgen wij er voor dat u op tijd aankomt en houden wij uw vluchtgegevens in de gaten. Zo hoeft u nooit lang te wachten! Dat is de service van DE TAXICENTRALE.

Reserveer nu uw luchthaven taxi in Valkenswaard

Groepsvervoer of busvervoer in Valkenswaard

Wilt u met een groep van maximaal negen personen op pad of wilt u graag vervoer regelen met een bus? Wij staan direct voor u klaar met onze taxi in Valkenswaard zodra dat nodig is. Of u nu een zakelijk gezelschap wilt laten vervoeren of met vrienden of familie op stap gaat, onze chauffeurs zijn u graag van dienst.

Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Valkenswaard

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN VALKENSWAARD

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Valkenswaard

(040) 287 4000