Taxi in Leende

Taxi in Leende

Als u zoekt naar een taxi in Leende is DE TAXICENTRALE de beste taxiservice die u kunt vinden. Wij rijden in nette wagens en bieden een zeer goede service tegen een betaalbaar tarief. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw rit optimaal verloopt dat u op tijd aankomt op uw bestemming. Ze kennen de omgeving van Leende als hun broekzak en weten ieder adres met de juiste route te vinden, ook in Eindhoven en omgeving.

Heeft u een zakelijke taxi nodig of een privé taxi in Leende? Wij staan direct voor u klaar. Ook als u reist met een wat groter gezelschap kunnen wij u vervoeren in onze Mercedes Vito bus. Wilt u graag een taxi naar de luchthaven in Eindhoven, Düsseldorf of naar Schiphol? Ook dan regelen wij graag vervoer op maat. U kunt zelfs bij ons terecht voor zorg vervoer, geheel aangepast aan uw wensen en behoeften. Zakelijke klanten bieden wij bovendien de mogelijkheid om op rekening te rijden. Vraag daarvoor naar de voorwaarden.

Taxi in Leende nodig?

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Leende

BEL NU 040 - 287 4000

Image

Taxi in Leende nodig? 

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Leende

Bel nu 

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Leende

Heeft u een privé taxi in Leende nodig voor een korte of lange rit? Onze chauffeur haalt u direct op wanneer het nodig is en zorgt ervoor dat u tijdig op uw bestemming arriveert. Ook als u met een groep vrienden of familie op stap wilt kunnen wij u naar uw eindbestemming brengen, bijvoorbeeld naar een leuk pretpark of een ander bijzonder einddoel. Ook voor zorg vervoer of luchthaven vervoer kunt u ons altijd inschakelen, wij staan direct voor u klaar indien u ons nodig heeft.

Reserveer nu uw privé taxi in Leende

Zakelijke taxi in Leende

Heeft u regelmatig een taxi nodig om naar de luchthaven vervoerd te worden? Zoekt u een taxiservice die u graag een dag in stijl vervoert zodat u onderweg rustig kunt werken? DE TAXICENTRALE zorgt voor een nette wagen en een service gerichte chauffeur. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vervoer van uw medewerkers, klanten of gasten, zelfs voor een dagtour. Onze chauffeurs zijn gewend om met zakelijke klanten om te gaan en spreken de Engelse taal.

Reserveer nu uw zakelijke taxi in Leende

Luchthaven taxi in Leende

U kunt bij DE TAXICENTRALE tevens terecht voor vervoer naar een luchthaven binnen of buiten Nederland. Of u nu op zakenreis gaat of lekker op vakantie, het is altijd prettig om vervoerd te worden naar het vliegveld. Zo weet u niet alleen zeker dat u op tijd aankomt, maar kunt u tevens rekenen op een ontspannen rit. Wilt u naar of van de luchthaven van Eindhoven of Düsseldorf of naar Schiphol reizen? Wij brengen of halen u graag. Uiteraard letten wij altijd op uw vluchtschema en u kunt rekenen op onze tijdige aanwezigheid.

Reserveer nu uw luchthaven taxi in Leende

Groepsvervoer of busvervoer in Leende

Wilt u gezellig met een groep familieleden of vrienden op stap naar een pretpark? Of wilt u uw medewerkers laten vervoeren naar een zakelijke bestemming? Wij staan direct voor u klaar met onze Mercedes Vito bus voor maximaal negen personen. Wat uw eindbestemming ook is, wij zorgen voor een prettige rit met een service verlenende chauffeur. U kunt bij ons tevens op rekening rijden indien u regelmatig zakelijk vervoer bij ons boekt. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Leende

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN LEENDE

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Leende

(040) 287 4000