Privé taxi Eindhoven

Heeft u een privé taxi Eindhoven en omstreken nodig?

 

DE TAXICENTRALE is de ideale partner voor al uw privé ritten in Eindhoven en omgeving. Wij zijn al jarenlang vertrouwd in de wijde regio en kennen de wegen als geen ander. Onze taxiservice verzorgt het vervoer voor alle bestemmingen in Eindhoven en omgeving.

 

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Eindhoven

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

 


Privé taxi Eindhoven

Wilt u eenmalig of met regelmaat een privé taxi in Eindhoven bestellen? DE TAXICENTRALE vervoert u graag! U zult een uitstekende ervaring hebben. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam, onze wagens zijn schoon en veilig. Uiteraard doen wij er alles aan om u tijdig op uw bestemming te brengen. Heeft u speciale wensen? Geeft u die gerust aan, wij helpen u graag!

Reserveer nu uw privé taxi Eindhoven

Image
Image


Privé taxi Schiphol

Gaat u op vakantie vanaf Schiphol en wilt u zich comfortabel laten vervoeren? DE TAXICENTRALE rijdt met grote regelmaat naar Schiphol om mensen op te halen of juist weg te brengen. Ook als u met een groep reist kunnen wij u ophalen en wegbrengen, wij beschikken over een negen persoons Mercedes Vito bus. Heeft u samen met andere mensen meerdere ophaal- of aflever adressen tijdens een rit? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

Reserveer nu uw privé taxi Schiphol

Het betalen van uw privé Taxi Eindhoven

DE TAXICENTRALE hanteert de normale tarieven van de Rijksoverheid. Wilt u meer weten over de kosten van een rit, bekijk dan onze tarieven. Voor speciale tarieven voor dagtours of zakelijke ritten kunt u contact met ons opnemen Bij ons kunt u contant betalen, pinnen of met een creditcard betalen. Wij accepteren alle kaarten.

 

RESERVEER DIRECT UW PRIVE TAXI IN EINDHOVEN

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Eindhoven

(040) 287 4000