• 040-2874000

Taxi in Maarheeze

Taxi in Maarheeze

Bent u op zoek naar een taxi in Maarheeze? DE TAXICENTRALE is een betrouwbare en professionele taxiservice die kwaliteit voorop heeft staan. We veroveren u snel en adequaat en onze chauffeurs verlenen een uitstekende service.

Wilt u direct een taxi bestellen voor een korte of lange rit? Wij staan vierentwintig uur per dag voor u klaar, zeven dagen per week. Ook als u een zakelijke rit wilt maken of een taxi wilt naar of van een luchthaven in binnen- en buitenland vervoeren wij u graag. Of u nu kiest voor een Minivan voor groepsvervoer of een luxe Mercedes voor een privé rit, bij DE TAXICENTRALE boekt u een taxi tegen voordelige tarieven.

Taxi in Maarheeze nodig?

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Maarheeze

BEL NU 040 - 287 4000

Image

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Maarheeze
Heeft u een privé taxi nodig naar of van een restaurant, bar, hotel of een andere locatie? DE TAXICENTRALE brengt u direct naar uw bestemming voor een eerlijke prijs. Gaat u op reis met het vliegtuig, dan kunt u bij ons een taxi boeken om in alle rust en voordelig uw vakantie te beginnen. Wilt u met een groep naar een pretpark reizen of een leuke dagtour maken? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een ontspannen rit. U kunt ons tevens inzetten voor zorg vervoer op maat.
Reserveer nu uw privé taxi in Maarheeze

Zakelijke taxi in Maarheeze
Heeft u een zakelijke klant die vervoerd dient te worden naar de luchthaven of een hotel? Wilt u graag een hele dag gebruik maken van onze chauffeursdiensten of heeft u zelf vervoer nodig naar een bijeenkomst? Bij DE TAXICENTRALE kunt u een zakelijke taxi regelen tegen uitstekende tarieven. Ook voor medewerkers die tijdelijk zelf niet kunnen rijden kunt u onze taxi inschakelen.
Reserveer nu uw zakelijke taxi in Maarheeze

Luchthaven taxi Maarheeze
Gaat u zelf op reis of wilt u een zakenrelatie laten ophalen of brengen naar de luchthaven in Eindhoven of Düsseldorf of Schiphol? Wij vervoeren u graag, of u nu opgehaald of gebracht wilt worden. Wij houden uw vluchtgegevens in de gaten en zorgen dat u tijdig aankomt of op tijd wordt opgehaald. Met onze service hoeft u nooit lang te wachten!
Reserveer nu uw luchthaven taxi in Maarheeze

Busvervoer of groepsvervoer in Maarheeze
Wilt u een taxi in Maarheeze boeken voor een groep mensen tot negen personen, dan staan wij direct voor u klaar met onze Mercedes bus. Onze chauffeurs zijn u graag van dienst, of u nu met een privé gezelschap wilt reizen of een bus wilt huren voor zakelijk gebruik. Onze taxi service biedt u gegarandeerd een uitstekende dag, waarheen uw reis ook gaat.
Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Maarheeze

DE TAXICENTRALE - Taxi Eindhoven en omstreken
040 - 287 4000