• 040-2874000

Taxi in Heeze

Taxi in Heeze

Bent u op zoek naar een taxi in Heeze? DE TAXICENTRALE is een betrouwbare en professionele taxiservice die kwaliteit voorop heeft staan. We veroveren u snel en adequaat en onze chauffeurs verlenen een uitstekende service.

Wilt u direct een taxi bestellen voor een korte of lange rit? Wij staan vierentwintig uur per dag voor u klaar, zeven dagen per week. Ook als u een zakelijke rit wilt maken of een taxi wilt naar of van een luchthaven in binnen- en buitenland vervoeren wij u graag. Of u nu kiest voor een Minivan voor groepsvervoer of een luxe Mercedes voor een privé rit, bij DE TAXICENTRALE boekt u een taxi tegen voordelige tarieven.


Taxi in Heeze nodig?

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Heeze

BEL NU 040 - 287 4000

Image

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Heeze
Wilt u een privé taxi regelen naar of van een hotel, bar, restaurant of een andere locatie? DE TAXICENTRALE brengt u graag naar uw bestemming tegen een eerlijke prijs. Ook als u op reis gaat kunt u bij ons een taxi boeken om in alle rust en voordelig uw vakantie of reis te starten. Wilt u met een groep reizen, zoekt u zorg vervoer of wilt u een dagtour maken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Vraag direct naar onze voordelige tarieven.
Reserveer nu uw privé taxi in Heeze

Zakelijke taxi in Heeze
Wilt u een zakelijke taxi in Heeze inschakelen voor ritten die u op regelmatige basis maakt? DE TAXICENTRALE is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in en rond Eindhoven en Heeze. Natuurlijk kunt u bij ons op rekening rijden, waarheen u ook wordt vervoerd. Onze chauffeurs spreken Engels en zijn servicegericht. Zowel u als uw relaties kunnen vanzelfsprekend een nette wagen verwachten met een correcte chauffeur.
Reserveer nu uw zakelijke taxi in Heeze

Luchthaven taxi Heeze
Gaat u op vakantie en zoekt u een taxi van Heeze naar Schiphol of een andere luchthaven in Nederland of daarbuiten? Wilt u een taxi regelen voor een zakelijke relatie? Wij rijden u of uw zakenpartner graag naar Schiphol voor een ontspannen aanvang van de reis. Ook als u op de luchthaven aankomt vervoeren wij u graag. Onze chauffeur houdt uw vluchttijden in de gaten zodat u nooit hoeft te wachten.
Reserveer nu uw luchthaven taxi in Heeze

Groepsvervoer of busvervoer in Heeze
Wilt u met een groep van maximaal negen personen op pad of wilt u graag vervoer regelen met een bus? Wij staan direct voor u klaar met onze taxi in Heeze, wanneer dat ook nodig is. Of u nu een zakelijk gezelschap wilt laten vervoeren of met vrienden of familie op stap gaat, uw chauffeur is u graag van dienst en zorgt voor een aangename rit.
Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Heeze


DE TAXICENTRALE - Taxi Eindhoven en omstreken
040 - 287 4000