• 040-2874000

Taxi Mierlo

Taxi in Mierlo

Heeft u een taxi in Mierlo nodig? DE TAXICENTRALE zorgt er voor dat u op een veilige wijze op uw bestemming arriveert. Uiteraard vervoeren wij u in een schone en frisse wagen, met een ervaren en professionele chauffeur.

Om welke reden u ook een taxi in Mierlo nodig heeft, wij staan direct voor u klaar. Wilt u met vrienden of familie op stap en heeft u vervoer nodig? Wij vervoeren u graag. Heeft u een zakelijke rit nodig voor een bezoeker, klant, medewerker of voor uzelf? Onze chauffeurs spreken Engels en zorgen voor een professionele rit. Ook als u met een groep op reis wilt, zorg vervoer nodig heeft of een taxi wilt naar een luchthaven kunt u bij ons terecht.

Taxi in Mierlo nodig?

DE TAXICENTRALE is dé taxiservice in Mierlo

BEL NU 040 - 287 4000

Image

BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN

Privé taxi in Mierlo
DE TAXICENTRALE haalt u graag op en brengt u graag naar uw bestemming voor een privé rit met een ervaren chauffeur. Wilt u naar familie of vrienden, gaat u naar een feest of is er een andere gelegenheid voor privé taxi vervoer? Wij vervoeren u snel en professioneel. Ook voor een dagtour in de (wijde) regio rond Mierlo of voor zorg vervoer kunt u bij ons een taxi bestellen. Uiteraard zorgen wij voor een nette wagen en wordt u netjes op tijd gehaald en gebracht.
Reserveer nu uw privé taxi in Mierlo

Zakelijke taxi in Mierlo
Dient één van uw klanten weggebracht te worden naar de luchthaven? Heeft u of uw medewerker een taxi nodig om vervoerd te worden naar een meeting? Wij zorgen voor een nette wagen met een Engels sprekende chauffeur. Ook als u de gehele dag op pad bent voor zaken en graag vervoerd wilt worden zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u tijdens de rit rustig doorwerken. Is één van uw medewerkers door een handicap of een andere oorzaak niet in staat om zelf te rijden? Ook dan staan wij direct voor u klaar.
Reserveer nu uw zakelijke taxi in Mierlo

Luchthaven taxi Mierlo
Of u nu op reis gaat voor een heerlijke vakantie of op zakenreis, het is altijd fijn als u op tijd aankomt op de luchthaven. Wij vervoeren u graag naar Schiphol of de luchthaven in Eindhoven, Düsseldorf of een andere plaats. Natuurlijk kunnen wij ook uw zakelijke gasten ophalen op de luchthaven of hen ernaartoe brengen. U kunt rekenen op een nette wagen en een Engels sprekende chauffeur die graag een uitstekende service verleent.
Reserveer nu uw luchthaven taxi Mierlo

Busvervoer of groepsvervoer in Mierlo
Wilt u een taxi in Mierlo boeken voor een groep mensen tot negen personen, dan staan wij direct voor u klaar met onze Mercedes bus. Onze chauffeurs zijn u graag van dienst, of u nu met een privé gezelschap wilt reizen of een bus wilt huren voor zakelijk gebruik. Onze taxi service biedt u gegarandeerd een uitstekende dag, waarheen uw reis ook gaat.
Reserveer nu uw groeps- of busvervoer in Mierlo

DE TAXICENTRALE - Taxi Eindhoven en omstreken
040 - 287 4000