Zakelijke taxi Eindhoven

Heeft u een zakelijke taxi Eindhoven en omstreken nodig?

DE TAXICENTRALE is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Eindhoven en omgeving. Wij zijn al jarenlang vertrouwd in de wijde regio. Onze taxiservice verzorgt het vervoer voor een groeiend aantal bedrijven en hotels in Eindhoven en omgeving. Wij kennen de wegen als geen ander.

 
DE TAXICENTRALE - Zakelijke taxi Eindhoven

(040) 287 4000

BEKIJK HIER ONZE TARIEVENZakelijke taxi Eindhoven bestellen

Wilt u regelmatig een zakelijke taxi in Eindhoven bestellen? DE TAXICENTRALE vervoert u graag! Ook uw zakelijke relatie zal een uitstekende ervaring hebben. Onze chauffeurs zijn servicegericht, spreken goed Engels en uw gast kan een nette auto verwachten. Uiteraard vervoeren wij ook graag uw medewerkers die tijdelijk niet zelfstandig of mobiel genoeg zijn om zelf naar hun werkplek of kantoor te gaan.

Image
ImageZakelijke taxi Schiphol

Komt uw zakenrelatie aan op Schiphol en wilt u die laten afhalen? Wil uw gast tijdig op Schiphol aankomen en regelt u dat graag? DE TAXICENTRALE rijdt met grote regelmaat diverse klanten naar Schiphol. Wij begeleiden uw gasten, medewerkers of zakenrelaties graag uit naam van uw bedrijf naar de afgesproken bestemming met onze Taxi Schiphol.

Zakelijke Taxi Eindhoven op rekening

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij de mogelijkheid om met elke creditcard of pin te betalen. Heeft u echter verschillende mensen die u op rekening van het bedrijf wilt laten vervoeren of heeft u regelmatig een taxi nodig? Dan kunt u DE TAXICENTRALE ook op rekening bestellen.

 

RESERVEER DIRECT UW ZAKELIJKE TAXI IN EINDHOVEN

DE TAXICENTRALE - Privé taxi Eindhoven

(040) 287 4000